Www.SesliYanıt.Com, Sesliyanit

Www.SesliYanıt.Com, Sesliyanit
Sesli yanıt

26 Ağustos 2016 Cuma

Sesliyanıt odaları

Sesliyanıt odaları insanlarimiza arkadaslik ve chat imkaninin sunmaktadir. Kisilerimiz gelerek özgürce kendi idareleri üzerine bir çok içerisin'de takilarak yeni insanlarla sohbet etmekle kalmayip eğlencesine devam etmektedir. Bu neden'le Sesliyanıt odaları ile birlikte insanlarimiz eğlenceye eglence katmadan bir çok insanimiz rahatça eğlenmektedirler.
Seslichat odalari'nda yetkiler bulunmaktadir. Bu Sesliyanıt odaları yetkileri insanlarimiz kendileri isterseler alabilmektedir. Bu yetkiler operatör, Co admin, Super Admin, Chat Master, Sohbet Hakimi, Agent, SüperMaster, Supervisor, Queen, King, Owner, Staff1 ve Staff2 olmak üzere toplam 11 yetkiden oluşmaktadir. İnsanlarimiz bu yetkileri alarak SesliChat Odalarin'da ceplerinden tek kuruş ücret vermeden rahat bir şekilde takilmaktadir.
Sesli chat siteleri'ne bir eklenti araciligiyla giriş olmaktadir. Bu eklentiyi yükleyen kisiler SesliChat Odalarin'da eğlenme özgürlüklerine dahada heyecan katarak web cam araciligiyla bir sürü kullanicisina kendini göstermektedir.
Siz degerli kisilerimiz SesliChat Odalarin'da eğlencenize eglence katarak rahatlikla sohbet edebilirsiniz.. Güvenceniz benim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder